Zomercliffhanger van GTST wordt opnieuw opgenomen
dinsdag 19 juni 2018

Zomercliffhanger van GTST wordt opnieuw opgenomen

In Goede Tijden, Slechte Tijden komen thema’s en verhaallijnen voor die uit het leven zijn gegrepen. Dat is ook de kracht van de serie.

Dit jaar bleek de reeds opgenomen cliffhanger zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis in het echte leven, dat RTL en producent EndemolShine hebben besloten een nieuwe zomercliff op te nemen.

Dit om eventuele pijnlijke paralellen met de werkelijkheid te voorkomen. Aan de zomercliff, een van de belangrijkste momenten voor de trouwe fans, wordt elk jaar veel aandacht besteed door de makers. De makers doen er alsnog alles aan om de GTST-fans te verrassen met een spannende afsluiter van het seizoen. Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland.

Volgens Het Parool zou een dodelijk ongeval op de Amsterdamse NDSM-werf eind mei de makers van GTST hebben doen besluiten om een andere seizoensfinale op te nemen. De makers draaiden de oorspronkelijke zomercliffhanger op 19 april bij een enorme hijskraan op de NDSM-werf. Op 27 mei viel een 32-jarige man uit die hijskraan, waarin het Faralda Crane Hotel gevestigd is.

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is te zien op vrijdag 6 juli om 20.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen