dinsdag 16 januari 2018

Zombie gezocht

Voor het derde seizoen van de serie The Walking Dead, is FOX International Channels (FIC) met een wereldwijde online zombiecastingoproep gestart. Uit elk deelnemend land wordt een finalist aangewezen en uiteindelijk wint een van de internationale finalisten een glorieuze zombierol in het aankomende seizoen van The Walking Dead. De tv-zender FOXlife (onderdeel van FIC) zendt de zombieserie uit in de Benelux en heeft de online casting in deze regio uitgezet.

Om kans te maken op de glansrol, moeten de fans een zombie-avatar maken met de Spread the Dead-app op Facebook. Deelnemers uit de Benelux kunnen de app vinden via facebook.com/foxlifenl. De origineelse inzendingen worden beloond met een retourtje Los Angeles, waar de auditie plaatsvindt bij uitvoerend producent en special effects make-upartiest Greg Nicotero.

De online casting duurt tot en met 27 februari. Op woensdag 14 maart vindt de zombieauditie in de V.S. plaats. Onder de deelnemende landen bevinden zich de Benelux, Groot-Brittannië, Japan, Spanje, Taiwan, Turkije, Australië, Griekenland en heel Latijns-Amerika. Vanuit de Benelux wordt één finalist gekozen.

Bron: FOXlife

Bericht delen