dinsdag 16 januari 2018

Zoete Wraak bij SBS 6

SBS 6 is op zoek naar kandidaten voor het nieuwe programma Zoete Wraak. ‘Slachtoffers van irritante grappenmakers draaien de rollen voor één keer om en zetten de plaaggeesten op nationale televisie te kakken’, zo meldt de zender.

Een team van geraffineerde wraaknemers bedenkt samen met het slachtoffer een op maat gemaakte grap. Op deze manier wordt het doelwit op passende wijze gestraft voor zijn daden.

In het verborgen camera-programma Boobytrap, dat sterk lijkt op dit format, hadden de grappenmakers het tussen 1993 en 2003 zwaar te verduren. Het programma was eerst te zien bij Veronica en werd in latere seizoenen uitgezonden door Yorin.

Shownieuws geeft de eerste grap alvast prijs. ‘Zo is er bijvoorbeeld een pizzakoerier in de maling genomen door zijn baas. De bezorger belde aan bij een huis waar twee sexy dames een leuke meidenavond hadden. Uiteindelijk kregen ze de bezorger zover dat hij zelf in zijn boxershort twister met de dames ging spelen. Helaas voor hem stond op dat moment de boze vriend van één van de dames voor de deur. Paniek. De vriend mocht de pizzakoerier niet zien. Hij zou woest worden. Ze verstoppen de pizzakoerier in de voorraadkast. De vriend trekt de deur open en dan… ja, daar sta je dan. Leg dat maar eens uit.’

Bron: SBS Broadcasting/Televizier

 

Bericht delen