woensdag 17 januari 2018

Zodiak Nederland produceert De Groei Challenge

RTL Z is op zoek naar goedlopende bedrijven die klaar zijn voor een volgende stap. Bedrijven met een concrete groeiambitie die daarbij gecoacht willen worden door ervaren mensen kunnen zich aanmelden voor De Groei Challenge.

Dit nieuwe tv-programma is dit najaar te zien bij RTL Z en komt tot stand in samenwerking met de Kamer van Koophandel.

In De Groei Challenge zoekt presentator Rens de Jong, samen met een jury van doorgewinterde entrepreneurs, de ultieme scale-up. Negen bedrijven krijgen de kans hun groeiplannen te pitchen aan de jury. Slechts drie ondernemers gaan door naar de volgende ronde. Elke aflevering kent een nieuwe uitdaging. De ondernemers moeten gedurende twee maanden hard aan de slag om de gestelde targets te realiseren. Ze kunnen voor advies terugvallen op één van de juryleden, die als hun vaste coach is aangesteld.

Met de komst van De Groei Challenge zet RTL Z een volgende stap. “Niet alleen een nieuwe titel waarin het ondernemerschap gevierd wordt, maar tegelijk ook een programma dat alles in zich heeft; spanning, strijd, krachtmetingen met de soms harde realiteit, emoties van de ware entrepreneurs en nog meer elementen die ondernemen boeiend maken”, aldus Marco Louwerens, zenderdirecteur van RTL Z.

De Groei Challenge wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen