Zangwedstrijd op wielen: Hit the Road
zaterdag 4 juli 2020

Zangwedstrijd op wielen: Hit the Road

Mooie liedjes en bijzondere persoonlijke verhalen, in de auto. Dat is het nieuwe programma Hit the Road. In deze nieuwe zangcompetitie waar iedereen aan kan meedoen, komen de talenten niet naar de studio, maar komen bekende Nederlandse artiesten naar hen toe.

Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley trekken met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken. De kandidaten doen tijdens deze roadtrip auditie op de passagiersstoel. Elke bekende driver kan slechts twee passagiers meenemen naar de grote finale. Wie wint deze zangwedstrijd op wielen en gaat er vandoor met de prachtige bolide waarin ze auditie hebben gedaan? Hit the Road is in het najaar te zien bij SBS6 en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Van een jongen met een dijk van een stem waarvan verwacht wordt dat hij het bedrijf van zijn ouders overneemt, tot een moeder die na jarenlange zorg voor anderen nu eindelijk tijd voor zichzelf heeft en haar droom wil najagen: zingen. Dat zijn talenten die te zien zijn in Hit the Road. Talenten met een bijzonder verhaal. Die hun stem – eindelijk – willen laten horen. Talenten kunnen zichzelf opgeven, of door iemand anders worden opgegeven… sommige kandidaten krijgen dus de verrassing van hun leven als ze worden overvallen voor hun auditie.

Iedereen mag meedoen met Hit the Road. En je hoeft niet de beste zanger te zijn. De drivers vinden je verhaal, waarom je een liedje zingt en voor wie je het zingt veel belangrijker. Wie wil plaatsnemen op de passagiersstoel van één van de bekende juryleden om zijn of haar verhaal te vertellen en mooie muziek wil laten horen kan zich opgeven op www.sbs6.nl/hittheroad.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen