Zanger Lee Towers neemt emotioneel afscheid van marathon Rotterdam
maandag 15 april 2024

Zanger Lee Towers neemt emotioneel afscheid van marathon Rotterdam

Zondag zong Lee Towers voor de allerlaatste keer You’ll Never Walk Alone bij de start van de marathon in Rotterdam. De 78-jarige zanger luidde dertig jaar lang de marathon in met zijn grote hit.

Towers beleefde een emotioneel moment zondag. “Ik zag er tegenop”, liet hij weten aan de NOS. “Maar door het enthousiasme van de mensen, die dan allemaal meezingen, zit je op een wolk.”

De 78-jarige Towers vertelt dat hij bij thuiskomst “toch wel verdrietig” was en dat hij het na zo’n dertig marathons gaat missen. De marathon is voor hem namelijk “niet zomaar een leuk dingetje”. “Het zijn mensen met karakter die daar aan meedoen, mensen met doorzettingsvermogen, die zich inzetten voor het goede doel. Dat is waar ik het al die jaren voor heb gedaan.”

Zo’n 17.000 mensen gingen zondag rond 10.00 uur van start voor de 43e editie van de marathon van Rotterdam. Towers kreeg daar een plaquette voor zijn medewerking aan de marathon. Directeur Wilbert Lek van NN Marathon Rotterdam benadrukte dat You’ll Never Walk Alone “voor altijd verbonden” zal zijn aan de marathon.

Bron: Nu.nl/NOS/BM

Bericht delen