dinsdag 16 januari 2018

Yvonne Coldeweijer nieuw gezicht in Campinglife

Yvonne Coldeweijer is het nieuwe gezicht, naast Sander Janson, in het veertiende seizoen van het RTL 4-programma Campinglife. Samen reizen zij in het populaire reisprogramma door Europa op zoek naar mooie, nieuwe plekken voor de perfecte kampeervakantie.

Yvonne Coldeweijer: “Ik heb ontzettend veel zin om weer als presentatrice voor RTL aan de slag te gaan. Fantastisch om dit voor het programma Campinglife te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd.”

Het nieuwe presentatiekoppel staat klaar om heel Nederland te laten zien dat er niets boven het kampeergevoel gaat. Voor deze reeks worden diverse campings bezocht in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en België. Janson en Coldeweijer snuiven overal de sfeer op en zoeken uit wat de Nederlander zoal doet op kampeervakantie.

Coldeweijer was tot juni 2013 als haar alter ego Keet! het gezicht van het nieuwe Telekids bij RTL 8. In september 2012 nam zij de rol Glinda over van Chantal Janzen in de musical Wicked. Ook speelde zij afgelopen jaar Ariël in de musical The Little Mermaid.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen