XITE lanceert TV-zender in de VS
dinsdag 8 mei 2018

XITE lanceert TV-zender in de VS

Het Nederlandse muziekbedrijf XITE lanceert een televisiezender  in de Verenigde Staten. Via de tv-operator fuboTV worden drie verschillende versies van XITE aangeboden.

XITE biedt drie versies aan op de televisiezender. Bij XITE zijn de populairste muziekvideo’s in de genres hiphop, R&B, rock, pop en dance te zien. De zender besteedt ook aandacht aan opkomende talenten en hits van de afgelopen jaren. Bij XITE x Vibe, ligt de nadruk op muziekvideo’s van R&B en hiphop. Als laatste is er XITE x Rock met op muziekvideo’s in het rockgenre.

“Het OTT-platform en publiek van FuboTV passen perfect bij de diensten van XITE. Wij zijn daarom verheugd dat XITE vanaf nu live is via fuboTV in de Verenigde Staten”, aldus Cees Honig, CEO XITE Networks USA.

Vanaf volgend jaar wordt ook een Personalised Music Television service aangeboden. Hier kun je als kijker muziekvideo’s overslaan en liken. Dit wordt samen met XITE’s VOD-services aangeboden. Vorig jaar ging XITE al live bij de Rogers, de grootste TV-operator van Canada.

Bron: XITE/BM

Bericht delen