dinsdag 16 januari 2018

WK wielrennen en EK volleybal vrouwen bij NOS

De NOS doet de komende weken verslag van het WK Wielrennen en het EK volleybal voor vrouwen. Van 20 tot en met 27 september is Richmond in de Amerikaanse staat Virginia het toneel van de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg.

De NOS is erbij en zendt de belangrijkste disciplines uit, rechtstreeks of in samenvatting in de reguliere uitzendingen van NOS Sport. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NOS.nl en via de NOS app. Op NPO Radio 1 verzorgt NOS Langs de Lijn de WK-bijdragen. Het commentaar bij de livestreams en op NPO Radio 1 komt van Gio Lippens. Verslaggever Han Kock doet de interviews. Het commentaar bij de wegwedstrijden van de vrouwen wordt verzorgd door Herbert Dijkstra en Adrie Visser en bij de mannen door Dijkstra en Maarten Ducrot.

Ook het Europees kampioenschap volleybal voor vrouwen wordt door de NOS op de voet gevolgd. Van 26 september tot en met zondag 4 oktober wordt er gespeeld in vier steden in Nederland en België. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NOS.nl met commentaar van Maarten Tip. In extra uitzendingen van NOS Studio Sport zijn samenvattingen te zien van de wedstrijden tot en met de kwartfinales. Op NPO Radio 1 doet Krijn Schuitemaker in NOS Langs de Lijn verslag van het toernooi in de eigen uitzendingen en vanaf de play-offs ook met flitsen in de lopende programmering.

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen