Winnaars Nickelodeon Kid’s Choice Awards bekend
maandag 25 maart 2019

Winnaars Nickelodeon Kid’s Choice Awards bekend

De winnaars van de jaarlijkse Nickelodeon Kid’s Choice Awards 2019 zijn bekend. Zondagavond werd op Nickelodeon bekendgemaakt welke Nederlandse, Belgische en internationale sterren in de prijzen gevallen zijn tijdens het grootste en meest slijmerige feest van het jaar.

YouTuber Kalvijn werd verkozen tot Favoriete Ster Nederland. Stien Edlund mocht de award voor Favoriete Ster België meenemen en de award voor Favoriete Grappenmaker ging naar StukTV. Sterre Koning ontving de prijs voor Favoriet Aanstormend Talent Nederland en België en de cast van Nachtwacht ontving de award voor Favoriete TV-serie: Nederland en België.

De winnaars voor Nederland en België zijn door de Nickelodeon-kijkers zelf gekozen. Kinderen konden via de website, app en Instagram zelf hun favoriete artiest selecteren en hun stem uitbrengen.

In Los Angeles werden tijdens een spectaculaire show ook alle internationale winnaars bekendgemaakt. Onder anderen Ellen DeGeneres, Zendaya, Selena Gomez, Shawn Mendes en Taylor Swift vielen in de prijzen. De show werd dit jaar gepresenteerd door producer DJ Khaled.

Kaj van der Voort was tijdens het spektakel onderdeel van de internationale Social Squad. Nickelodeon International had voor dit jaar een team samengesteld van negen digital creators die met elkaar zeven landen representeerden tijdens de award show. De groep influencers nam fans van over de hele wereld digitaal mee naar de bekende Orange Carpet en bracht de spanningen in beeld die leidden tot het grootste Slime-feest van het jaar.

Bron: Nickelodeon/BM

Bericht delen