dinsdag 16 januari 2018

WOS Media Lokale Omroep van het Jaar

Vrijdag heeft de jury van de Lokale Omroep Awards in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars bekend gemaakt van de Lokale Omroep Awards. ‘Een duidelijke ontwikkeling is de opkomst van lokale onderzoeksjournalistiek.

Sommige inzendingen laten zien dat omroepen die in één regio opereren samenwerkingsverbanden aangaan. Lokale omroepen kunnen door de handen ineen te slaan tot een betere nieuwsvoorziening komen’, stelt OLON.

De Lokale Omroep van het Jaar
WOS Media is de Lokale Omroep van het Jaar 2014. De jury: ‘De WOS (actief in Midden Delfland, Westland en Maassluis) laat op een eigentijdse manier zien hoe een omroep moet functioneren in de regio/streek waarin zij verankerd zijn. Ze zijn een model-omroep voor andere streken in Nederland. Een prima omroep met een goede combi van marketing, bedrijfsvoering en een programmering met focus op de leefwereld van het Westland en omstreken in al haar facetten. Van actualiteit, sport tot cultuur. Alles vind je bij deze omroep. Met eigen middelen en minimale subsidie een volwaardige omroep die fris oogt en durf toont.’

De overige prijzen
– Radio: Skyline RTV (Uden, Veghel): 55 Plusshow
– Televisie: Omroep Venray: Passie voor de toren
– Crossmediaal: RTV NOF (Dantumadeel,Dongeradeel, Kollumerland): Intocht Sinterklaas Dokkum
– Nieuws en Actualiteiten: TV Enschede FM: Twents Gemeenteraadsverkiezingendebat 2014
– Presentatietalent (televisie): Margriet van der Eijk (WOS Media)
– Presentatietalent (radio): Luuk en Rein (GLOW FM)

Bron: OLON

Bericht delen