dinsdag 16 januari 2018

Winfried Baijens presenteert 24/7

In het nieuwe BNN/VARA-programma 24/7 schotelt een panel van webspecialisten de kijker ‘het topje van de internetijsberg’ voor. Onder leiding van Winfried Baijens presenteren redacteuren Zarayda Groenhart, Harm Teunisse, Arco Gnocchi en Tim Hofman opmerkelijke videofragmenten die ze op internet hebben gevonden.

Onderwerpen zijn: nieuws, lifestyle, ontwikkelingen op het web, de nieuwste gadgets en meest opvallende filmpjes van de dag. 24/7 is vanaf 14 november elke maandag en vrijdag om 23.05 uur te zien bij BNN/VARA op Nederland 3.

Baijens: “Met 24/7 maak ik van mijn verslaving m’n werk: ik zit belachelijk veel online. Het programma is een fikse uitdaging, want vat een dagje online media maar eens samen in een half uur tv. Maar met een redactieteam dat volledig bestaat uit online-fanaten komt dat zeker goed.”

24/7 is twee keer per week op tv maar gaat voortdurend door op internet. Op 247.bnn.nl zijn blogs van de panelleden te lezen en via Facebook, Twitter en Hyves is het laatste nieuws over 24/7 te vinden.

Bron: BNN

Bericht delen