Willem Zijlstra voorzitter NCP
woensdag 26 september 2018

Willem Zijlstra voorzitter NCP

Willem Zijlstra neemt de voorzittershamer van het bestuur van de vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) na tien jaar over van Roel Kooi. Zijlstra heeft een rijke loopbaan in de mediawereld die de NCP goed van pas komt bij het zetten van nieuwe stappen in het televisielandschap.

Willem Zijlstra: “Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in de mediawereld in te zetten voor andere producenten. Het is voor zowel televisie-, film-, als documentaire producenten een belangrijke periode om zich hard te maken voor de sector gezien de snelle verandering van het medialandschap en het aanbod. Wij leveren met onze leden een belangrijke bijdrage aan de creatieve sector van ons land en aan werkgelegenheid.”

NCP directeur Arie Landsmeer: “De afgelopen jaren heeft NCP zich weten te verdiepen en verbreden met nieuwe leden en een belangrijke gesprekspartner in de sector. Wij bedanken Roel en Danielle voor hun inzet de afgelopen jaren. Wij hebben het volste vertrouwen in het nieuwe bestuur en zijn verheugd dat het gelukt is goede en ervaren vervangers voor de vertrekkende bestuursleden te vinden waarbij de belangen van alle NCP producenten (scripted, non scripted en film) behartigd worden.”

NCP is de opvolger van de voormalige Vereniging van Onafhankelijke Televisie Producenten OTP.

Bron: NCP/BM

Bericht delen