dinsdag 16 januari 2018

Willem Schelling nieuwe COO bij VIMN

Viacom International Media Networks (VIMN) maakt dinsdag bekend dat vanaf 15 augustus 2013 Willem Schelling is benoemd tot Chief Operating Officer (COO).

Schelling zal binnen het cluster Noord Europa verantwoordelijk zijn voor financiën, strategie en business operations. In zijn nieuwe rol zal hij rapporteren aan Dan Ligtvoet, Executive Vice President (EVP), Managing Director, VIMN Northern Europe.

Ligtvoet: “Ik ben blij dat Willem zijn nieuwe rol als COO voor Noord Europa heeft geaccepteerd, hij is niet alleen een van de meest strategische managers uit onze industrie, maar hij weet ook bijzonder veel van onze markten in Duitsland, Polen en Nederland. Ik ben er van overtuigd dat we met het toevoegen van Willem aan ons Senior Management team we in onze regio op strategisch gebied nog verder kunnen groeien.”

“Ik ben trots op deze nieuwe stap in mijn carriere bij VIMN,” zegt Schelling. “De verschillende markten in de regio Noord Europa zijn zeer uitdagend en divers en ik kijk er naar uit om met Dan en het hele Senior Management team aan de slag te gaan om deze markten verder te laten groeien.”

Schelling begon als Channel Launch Director in 2000 bij VIMN. Sinds die tijd heeft hij verschillende, leidinggevende functies binnen zowel de Noord Europese als internationale organisatie bekleed. Voor zijn nieuwe rol binnen het Noord Europese cluster was hij Senior Vice President VIMN Brand Management & Operations bij het internationale hoofdkantoor van VIMN in New York.

Bron: Viacom International Media Networks

Bericht delen