Wie van de 3 zondag terug bij SBS6
zondag 11 oktober 2020

Wie van de 3 zondag terug bij SBS6

De familiequiz Wie van de 3 is vanaf zondag 11 oktober om 20.30 uur te zien bij SBS6. Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is.

Onder leiding van Wendy van Dijk gaat het nieuwsgierige viertal als detectives op jacht naar de kandidaat met het bijzondere beroep of de opmerkelijke hobby. Weten alle panelleden die te vinden, of laten zij zich beduvelen door de twee andere kandidaten, die de boel schaamteloos bij elkaar verzinnen?

Martien, Ryanne, Britt en Najib spelen het spel volgens de bekende regels: ieder panellid krijgt 1 minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Vervolgens kiest elk panellid wie volgens hem of haar de échte vuilnisvrouw of autoverkoper is.

Nieuw in de 2020-editie zijn twee extra rondes voor dubbele punten. Na het zien van de drie kandidaten moeten de panelleden, puur op basis van hun eerste gevoel, meteen al een eerste keuze maken. Blijven ze ook na de daaropvolgende vragenronde bij hun oordeel, of gaan ze overstag en kiezen ze toch voor een ander?

Wie van de 3 is de Nederlandse versie van de Amerikaanse televisiequiz To Tell the Truth. Het werd uitgezonden door de AVRO op Nederland 1 van 1963 tot 1983 en in de jaren 90 door RTL 4 in 1991 en 1994. Vanaf december 2010 was het programma een aantal seizoenen rond de kerstdagen terug op de buis bij Omroep MAX.

Wie van de 3 wordt voor SBS6 geproduceerd door Blue Circle.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen