Wie is de Mol? start met drie miljoen kijkers
zondag 12 januari 2020

Wie is de Mol? start met drie miljoen kijkers

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is zaterdagavond van start gegaan op NPO 1. De presentatie is opnieuw in handen van Rik van de Westelaken en het spel speelt zich dit jaar af in China.

De uitzending trok 3.002.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 47,0 procent. Het programma verbetert daarmee het record van vorig jaar, toen de première uitkwam op een score van 2.986.000 kijkers. Aansluitend was het nabeschouwingsprogramma MolTalk zaterdag goed voor 1.175.000 kijkers op NPO 3, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Het kijkcijferrecord van Wie is de Mol? werd vorig jaar behaald tijdens de finale van het negentiende seizoen, waarin Merel Westrik zich openbaarde als de Mol. Toen keken er 3.500.000 mensen naar de uitzending.

Tijdens de uitzending van Wie is de Mol? verscheen zaterdag plotseling een testbeeld op NPO 1. Was dit echt een storing of bedoeld als hint? Wie terugkijkt via NPO Start ziet deze storing niet, dus we kunnen ervan uitgaan dat het toeval was.

Bron: BM

Bericht delen