woensdag 17 januari 2018

VPRO en Pupkin brengen jeugdserie Eng

Zondag 11 september start Eng, een nieuwe jeugdserie van de VPRO en Pupkin, met negen tv-films die veel te eng zijn om te kijken. Dat meldt de VPRO donderdag.

Met negen stand alone afleveringen biedt Eng een divers palet griezelige en bloedstollende avonturen, waarbij kinderen gegarandeerd van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.

Eng vertelt in elke aflevering een afzonderlijk verhaal van dappere kinderen die hun angst overwinnen. Zo brengt de zoektocht naar de weggelopen hond van Tim hem in een mysterieuze wereld, wordt Lena geopereerd in een heel vreemd ziekenhuis en verandert de kickboksdroom van Younes tijdens het trainingskamp langzaam in een nachtmerrie.

Mads en Ruben logeren bij een geheimzinnige oudtante, die er iedere nacht stiekem op uit gaat. Tobi wordt nietsvermoedend in de val gelokt door een man in een rolstoel. Bob, Tess en Errol raken verdwaald in het bos. Ten slotte krijgen Floor en Elza te maken met een enge man in de tram, ontdekt Tobias dat liegen niet altijd goed uitpakt en schiet Yasmine haar vriendin Nora te hulp wanneer ze de geesten niet met rust laat.

Uitzending: vanaf zondag 11 september wekelijks om 17.55 uur bij de VPRO op NPO Zapp.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen