dinsdag 16 januari 2018

Voetballer van het Jaar Gala op Eredivisie Live

Eredivisie Live doet maandag 29 augustus rechtstreeks verslag van het jaarlijkse Telesport Voetballer van het Jaar Gala vanuit Studio 21 op het Media Park in Hilversum. De uitzending is voor iedereen met digitale televisie in Nederland gratis te zien, ook voor de huishoudens zonder abonnement op Eredivisie Live. De avond wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Jan Joost van Gangelen ontvangt alle hoofdrolspelers in een aangrenzende studio.

Tijdens het Telesport Voetballer van het Jaar Gala, waar de hele vaderlandse voetbalwereld bij aanwezig is, worden de prijzen over het voorbije seizoen uitgereikt. Theo Janssen is verkozen tot beste voetballer van het seizoen en ontvangt de Gouden Schoen. De Zilveren Schoen gaat naar Wesley Verhoek (ADO Den Haag) en Ruud Vormer (Roda JC Kerkrade) ontvangt het bronzen exemplaar. Christian Eriksen (Ajax) ontvangt de onderscheiding voor Talent van het Jaar en Bjorn Vleminckx scoorde de meeste doelpunten. Pol van Boekel was de beste scheidsrechter en krijgt de Gouden Kaart.

Naast de prijsuitreikingen treden ook artiesten op als LA The Voices, Rowen Heze, Ad Vandenberg en de Haagse cultzanger John Medley. Het verslag vanuit de zaal wordt afgewisseld met gesprekken met de prijswinnaars. In een aangrenzende studio ontvangt Jan Joost van Gangelen live de hoofdrolspelers van de avond, samen met Eredivisie Live analisten Kenneth Perez, Arnold Bruggink en Mario Been.

De uitzending op Eredivisie Live begint 29 augustus om 20.15 uur.

Bron: Eredivisie Live/Broadcast Magazine

Bericht delen