dinsdag 16 januari 2018

Vlogger Anna Nooshin in RTL Boulevard

RTL Boulevard is een deskundige rijker. Fashionblogger, online ondernemer, auteur én vlogger Anna Nooshin schuift vanaf vanavond regelmatig aan om de kijkers bij te praten over alle ins en outs uit lifestyleland. Haar succesvolle website NSMBL heeft inmiddels meer dan drie miljoen bezoekers per maand.

Manager Zendercommunicatie Femke de Veer: “RTL Boulevard is trots dat Anna het team komt versterken. Zij is expert op het gebied van lifestyle en kent alle ins en outs over de laatste trends op het gebied van fashion en beauty, hotspots en de wereld van celebrities. Van de nieuwste modenieuwtjes tot de laatste voedinghypes, van alle onderwerpen heeft zij verstand. Anna zit middenin de doelgroep waar lifestyle een belangrijke rol speelt en heeft met haar site NSMBL bewezen precies de juiste snaar te kunnen raken bij deze doelgroep.”

Voor Nooshin komt hiermee een droom uit: “Het is onvoorstelbaar dat ik de kans krijg om op deze manier aan te mogen sluiten bij RTL. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren RTL Boulevard-fanaat en al jarenlang is het mijn grote droom aan te schuiven achter de desk. De versmelting van televisie en online vind ik fantastisch en het is zo mooi om op deze manier twee werelden bij elkaar te kunnen brengen. Ik kan niet wachten om dit avontuur aan te gaan.”

Nooshin begon in april 2015 haar eigen YouTube kanaal, waarmee in minder dan een halfjaar tijd al meer dan 50.000 abonnees en 2,5 miljoen views zijn gegenereerd. Dit jaar won ze een award voor beste vlogger van 2015. Anna staat bekend om haar simpele stijl en liefde voor Belgische, Franse en Scandinavische labels. In april verscheen haar eerste boek On Top, inmiddels een bestseller.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen