woensdag 17 januari 2018

Vierde seizoen Ontvoerd bij RTL 4

John van den Heuvel komt met een nieuwe reeks Ontvoerd. In het vierde seizoen helpt hij opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind, dat vaak door een andere ouder naar het buitenland is ontvoerd.

Ook in een oude zaak lijkt de vasthoudendheid van Van den Heuvel en zijn team te worden beloond, waarbij de kinderen alsnog kunnen worden teruggeleid naar Nederland. Het nieuwe seizoen van Ontvoerd start op dinsdag 25 april om 20.30 uur bij RTL 4.

In de afgelopen seizoen is het Van den Heuvel en het team van experts gelukt meer dan 30 herenigingen te bewerkstellingen. Bij een groot aantal lukte het ook de kinderen terug te brengen.

Het team ontving afgelopen jaar voor de inspanningen van het programma diverse onderscheidingen waaronder de Child Right Award, een prijs die door veel Nobelprijswinnaars wordt ondersteund. Daarnaast ontving de producent een oorkonde van de Stichting Kind Ontvoerd voor de rol van de makers bij het oplossen van de problematiek rond internationale kinderontvoeringen.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen