Vierde deel Het Nieuwe Normaal, in de media
dinsdag 20 februari 2024

Vierde deel Het Nieuwe Normaal, in de media

Voor de documentaireserie Het Nieuwe Normaal, in de media dook Joost Koning het afgelopen half jaar in thema’s als grensoverschrijdend gedrag, exceptionele prestaties en fijne werksfeer, discriminatie en inclusiviteit. In zijn zoektocht sprak de acteur/presentator/consultant onder andere met programmamakers, beslissers, sociologen, hoogleraren, beleidsmakers en programmadirecteuren.

Dat levert verrassende en interessante inzichten op, zo bleek uit de voorpremière van deze in opdracht van BM gemaakte vierdelige documentaire. In Theaterzaal 1 van Beeld & Geluid werd deel 1 en 4 vertoond van Het Nieuwe Normaal, in de media, onder andere in het bijzijn van enkele geïnterviewden (zoals Jos Budie, Kees Schaap en Mischa Blok) en uiteraard Joost Koning zelf.

Aan het doel van de documentaireserie – mediavakblad BM heeft ‘middenin de media’ als missie en wil enkele heikele thema’s op een verbindende manier nader belichten om het debat verder te helpen – werd na afloop alvast ruimschoots beantwoord.

Het vierde en laatste deel van Het Nieuwe Normaal, in de media is nu hieronder te bekijken. De complete serie is hier te vinden.

Bron: BM

Bericht delen