dinsdag 16 januari 2018

Videoland Unlimited bij KPN

KPN biedt vanaf 11 november als eerste Videoland Unlimited aan bij Interactieve TV. Voor 10 euro per maand kunnen klanten onbeperkt films en series kijken. Het gaat om een streaming video-dienst die net als Netflix toegang tot online films en -series biedt.

Volgens Videoland gaat het om ‘het grootste aanbod van Nederland’. De digitale activiteiten van Videoland zijn in augustus overgenomen door RTL Nederland.

Het aanbod van Videoland Unlimited bestaat uit 2000 films en series. Het gaat om buitenlandse content en Nederlandse video’s als Iedereen Is Gek Op Jack, Divorce, Moordvrouw en Baantjer.

Klanten van Interactieve TV kunnen de dienst onder meer activeren via hun afstandsbediening. KPN biedt de dienst twee maanden gratis aan, daarna moet betaald worden en na de eerste betaalde maand is de videodienst dagelijks opzegbaar. De films en series kunnen via de tv-ontvanger op televisie worden bekeken, maar ze kunnen ook op de smartphone, tablet of computer gezien worden via de Interactieve TV Online App.

Bron: HDTV Nieuws/Tweakers.net

Bericht delen