Videoland-serie Máxima toont eerste ontmoeting tussen Máxima en Willem-Alexander
zaterdag 20 april 2024

Videoland-serie Máxima toont eerste ontmoeting tussen Máxima en Willem-Alexander

De zesdelige dramaserie Máxima vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins. De serie is gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten en begint bij de eerste ontmoeting tussen Máxima en Willem-Alexander.

Deze ontmoeting gaat niet zonder slag of stoot. Máxima is uitgenodigd om foto’s te komen maken op een feest in het Spaanse Sevilla. Wanneer ze een foto maakt van Willem-Alexander is hij daar niet van gediend. “Kan je daar asjeblieft mee ophouden?”, vraagt hij. Waarna Máxima haar excuses aanbiedt en zich snel omdraait. Tijd voor een glas champagne.

Delfina Chaves en Martijn Lakemeier vertolken de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. De serie is vanaf zaterdag 20 april in Nederland te streamen bij Videoland en op diezelfde dag is de eerste aflevering om 21.35 uur bij RTL 4 te zien. De serie is internationaal al verkocht aan een groot aantal landen, waaronder Duitsland, België, Latijns-Amerika, Kroatië, Oostenrijk, Israël, Letland, Slowakije, Italië en Hong Kong. De producent is Millstreet Films.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen