Victor Mids presenteert Ster Focus over aandacht
maandag 22 augustus 2022

Victor Mids presenteert Ster Focus over aandacht

Op donderdag 15 september van 12.00 uur tot ca. 12.45 uur duikt Victor Mids samen met de NPO en Ster in De magie van aandacht. Waar moeten merken en organisaties de aandacht op leggen in 2023? Welke (nieuwe) NPO-programma’s worden echte aandachttrekkers? En welke waardevolle tips zijn er om commercials in het oog te laten springen?

Vanaf het Media Park bespreken Ster-directeur Frank Volmer en salesmanagers Sabrina Pieters en Pim van Midde de antwoorden op deze vragen. Zij gaan in op de ontwikkelingen in de media- en advertentiewereld en blikken vooruit op het nieuwe aanbod van Ster in 2023.

NPO-voorzitter Frederieke Leeflang schuift aan om de visie van de NPO te delen en NPO-directeuren video Frans Klein en audio Jurre Bosman vertellen meer over de kansen in de NPO-programmering.

Nieuw neuro-onderzoek over aandacht
Research consultant van Ster, Sheng Song, deelt nieuwe waardevolle en praktische inzichten voor meer aandacht voor je tv- en/of radiocommercial op basis van recent uitgevoerd neuro-onderzoek. Hoe kun je bijvoorbeeld via je campagneplanning of -creatie de kans op aandacht voor je commercial vergroten?

Over Ster Focus
Ster Focus vindt online plaats op donderdag 15 september vanaf 12.00 uur en geeft bedrijven, organisaties, merken, marketeers en mediaprofessionals inzicht in de ins en outs voor adverteren in het nieuwe mediajaar. Dit jaar wordt het evenement uitgezonden vanuit het nieuwe kantoor van Ster op het Media Park, waar Ster in september naartoe verhuist. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Ster.

Bron: Ster/BM

Bericht delen