Viceland vanaf 1 maart in Nederland
woensdag 17 januari 2018

Viceland vanaf 1 maart in Nederland

Jongerenzender Viceland is vanaf 1 maart ook in Nederland te zien. Ziggo gaat de zender doorgeven, daarna volgen ook andere aanbieders. Behalve internationale producties worden op Viceland ook in Nederland geproduceerde programma’s uitgezonden.

Zo is Nederland Census te zien, een documentaire waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De programmering bevat verder internationale series als Gaycation (met Ellen Page), Noisey (met Zach Goldbaum) en F*ck That’s Delicious (met Action Bronson). Ceo Thijs Boon van Vice Benelux: “We hebben de ambitie om de meest spraakmakende verhalen op frisse en innovatieve manieren te vertellen aan millennials en deze stap zorgt ervoor dat we de lat voor onszelf nog hoger leggen.”
 

Viceland werd vorig jaar februari gelanceerd in de Verenigde Staten en Canada. Later volgden Groot Brittannië, Ierland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Tegelijk met de lancering in Nederland begint Viceland ook in België. Eind 2017 moet de zender in 51 landen te ontvangen zijn.

Bericht delen