VICELAND ook te zien bij Caiway
woensdag 17 januari 2018

VICELAND ook te zien bij Caiway

VICELAND, de lifestyle – en cultuurzender van VICE, is vanaf 15 juni ook te zien voor de 200.000 abonnees van Caiway.

De kabelaar zendt dan lokale en internationale video content van VICELAND uit, waaronder Needles & Pins (met Grace Neutral), Noisey (met Zach Gouldbaum) en de meest recente lokale productie Christina Curry: In Real Life. Eerder deze maand lanceerde VICELAND ook al in Wallonië en Vlaanderen met Proximus. Hierdoor is VICELAND nu in heel België te zien.

Stefan Tieleman, General Manager VICELAND Benelux: “Slechts drie maanden na onze lancering laat deze uitbreiding in de Benelux onze ambitie zien. Nu Caiway is toegevoegd aan onze lijst van distributeurs, kunnen we met onze premium content een nog groter publiek bereiken.”

VICELAND begon in 2016 in de Verenigde Staten, Canada en Groot Brittannië en is eerder dit jaar gelanceerd in Frankrijk en de Benelux. VICE heeft aangekondigd in meer dan vijftig territoria te starten in 2017, waaronder India, het Midden-Oosten, Sub Sahara Afrika en Zuidoost Azië.

De huidige programmering van de zender bevat series als Gaycation met Ellen Page, Black Market met Michael K. Williams, Fuck That’s Delicious met Action Bronson, Woman met Gloria Steinem en Eddie Huangs’ Huang’s World.

Bron: VICE/BM

Bericht delen