woensdag 17 januari 2018

Viacom Benelux breidt managementteam uit

Viacom International Media Networks Benelux, het mediabedrijf achter de merken MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon, benoemt Saskia Baaij-Verhoeven, Victor Coolman en Judith Peters tot Channel Head. Zij krijgen tevens een rol in het lokale managementteam.

Arjan de Ruijter de Wildt, Director Brand & Business Analysis en Noesjka van der Helm, Communications Director, worden tevens aan het managementteam toegevoegd.

De benoeming van de Channel Heads is onderdeel van de lokale strategie van Viacom Benelux voor de zenderportfolio van het mediabedrijf. Voor dit jaar alleen al zijn er vijf lokale producties aangekondigd voor de Viacom-zenderportfolio.

Maurice Hols, General Manager Viacom Benelux: “Als Viacom Benelux hebben we het afgelopen jaar ingezet op het uitrollen van een regionale content- en marketingstrategie, alsmede het verbeteren van de zenderportfolio. Dit is direct terug te zien in de performance van de Viacom-zenders. Met deze aanstellingen zijn we verzekerd van een sterk, dynamisch en divers team om de ambitie in Nederland en België te waarborgen.”

Bron: Viacom International Media Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen