Vervolg op bekritiseerde SBS6-serie Five Live lijkt toch van de baan
woensdag 18 januari 2023

Vervolg op bekritiseerde SBS6-serie Five Live lijkt toch van de baan

Five Live, de SBS6-serie met Linda de Mol en Waldemar Torenstra die kampte met kritische recensies en lage kijkcijfers, krijgt waarschijnlijk toch geen vervolg. Talpa laat aan RTL Boulevard weten dat er voorlopig geen tweede seizoen komt, ondanks dat eerder werd gezegd dat dit wel het geval was.

De serie met De Mol is ook niet meer op streamingdienst Videoland te vinden. Voorheen was de komische dramaserie daar nog wel te bekijken. De reden hiervan is onbekend. Volgens RTL Boulevard verwijst RTL Nederland, de eigenaar van Videoland, naar Talpa. Die zegt op zijn beurt niet te weten waarom Five Live niet meer op Videoland staat.

Eerder vertelde hoofdrolspeler Torenstra dat hij werd gevraagd om zijn agenda vrij te houden voor de opnames van een tweede seizoen. Talpa bevestigde toen dat er inderdaad werd gesproken over een vervolg op de serie.

De eerste aflevering van Five Live trok 987.000 kijkers. Dit aantal daalde daarna wekelijks. De slotafleveringen werden bekeken door iets meer dan 300.000 mensen. Five Live, bedacht door De Mol, gaat over het leven achter de schermen van een fictieve talkshow.

Five Live is geproduceerd door Willem Zijlstra en Marlies Huisman van Blooming Media. Het scenario is geschreven door Frank Houtappels en Joan Nederlof (bekend van Gooische Vrouwen), en geregisseerd door Vincent Schuurman en Pollo de Pimentel.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen