Vervolg Ik Geloof in Mij speelt zich af aan Costa del Sol
woensdag 11 augustus 2021

Vervolg Ik Geloof in Mij speelt zich af aan Costa del Sol

Vanaf zaterdag 14 augustus zijn de zes artiesten van Ik Geloof in Mij weer terug op SBS6. Inmiddels zijn Rutger van Barneveld, René le Blanc, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well redelijk bekend onder het Nederlandse publiek. Dus zij vinden het tijd om het avontuur buiten de grenzen op te zoeken.

In Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour volgen we de zangers tijdens hun eerste buitenlande tournee. De rasartiesten proberen met hun nieuwe singles de Costa del Sol te veroveren. Zullen ze in Spanje herkend worden op straat door de Nederlandse toeristen? En lukt het hen om de clubs vol te krijgen? Ze geloven er zelf in elk geval heilig in.

Cameraman Ron Schmid is gepromoveerd als tourmanager en samen met zijn assistent Said is hij verantwoordelijk om de clubtour in goede banen te leiden. In de eerste aflevering zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen en dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. Ron is kind aan huis in de Costa del Sol maar voelt alsnog lichte druk op zijn schouders.

Tussendoor heeft René le Blanc nog een optreden bij het TROS Muziekfeest. En Rutger neemt vlak voor de reis nog een spray-tan zodat hij straks gekleurd en zelfverzekerd over de Spaanse boulevard kan flaneren. De kersverse BN’ers stappen vol goede moed op het vliegtuig om het nieuwe avontuur aan te gaan.

Over Ik Geloof in Mij
Het zijn ras-entertainers, ze maken overal een feestje van en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze echt zullen doorbreken in Nederland. Dat is de oprechte overtuiging van de zes Nederlandse artiesten die we volgen in Ik Geloof in Mij. Ze staan ieder op een verschillend punt in hun carrière maar hebben allemaal een ding gemeen: ze geloven heilig in zichzelf.

Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Het programma is vanaf zaterdag 14 augustus om 22.00 uur te zien op SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen