dinsdag 16 januari 2018

Versteegh en Kemper nemen kijkers mee op reis

In het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack reizen Geraldine Kemper en Jan Versteegh samen met achttien gelukkige tv-kijkers van Amsterdam naar Athene. Ze bezoeken de mooiste plekken, slapen op de vetste locaties en gaan op de gekste manieren de grens over.

De kijkers die meereizen doen er alles aan om de reis zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ze dragen niet alleen de koffers, maar storten zich van het ene in het andere avontuur en gaan tot het uiterste om samen met Versteegh of Kemper zo goedkoop en origineel mogelijk op de plaats van bestemming te komen.

En dat filmen ze allemaal zelf voor hun eigen videoblog. De vier populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Versteegh en Kemper een hele aflevering op een droombestemming presenteren. Degene die dat het beste doet mag volgend seizoen in het grote 3 op Reis een item voor z’n rekening nemen.

Vanaf vandaag kan iedereen zich via de site van 3 op Reis opgeven met een zelfgemaakt filmpje en intekenen op één van de negen trajecten op de route. De vloggers met de meeste views, het meest BNN-waardige reisitem en de beste social media presence worden uitgekozen om mee te gaan als sidekick. 3 op Reis Backpack is deze zomer te zien bij BNN op NPO 3.

Bron: BNN

Bericht delen