woensdag 17 januari 2018

Veronica wordt FEARonica tijdens Halloween

Tijdens Halloween worden Veronica TV en Veronica Magazine omgedoopt tot FEARonica. Voor het eerst sinds hun bestaan krijgen de televisiezender en het magazine tijdelijk een andere naam. De twee merken staan daarmee eind oktober volledig in het teken van Halloween.

Van een bloedstollende filmmarathon en live AstroTV in Halloweenstijl tot presentator Benten Wijnen in een dwangbuis en bekende Nederlandse actrices die in beroemde horrorscenes terecht komen.

Geheel in Halloweenstijl bezorgt presentator Benten de FEARonica filmmarathonkijkers een griezelavond. Zo blikt Benten in een speciale editie van Superguide’s Trailer Trash alvast vooruit naar de komende bioscoopreleases van de spannendste horrorfilms.

FEARonica Magazine nummer 43 wordt de engste editie ooit. Vijf bekende actrices zijn te zien in een beroemde horrorscène, er komt een griezelige coverstory, in Ranking the Creeps staan de engste filmrollen ooit op een rij en ook de lifestylerubriek staat in het teken van het griezeligste feestje van het jaar.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen