dinsdag 16 januari 2018

Veronica lanceert ook tweede scherm

SBS Broadcasting maakt na SBS+ en Net5+ met de lancering van Veronica+, haar zenderbrede tweede scherm propositie compleet. Het hele jaar door kunnen Veronicakijkers hier de programma’s actief meebeleven, de uitkomst van afleveringen voorspellen, hun kennis testen tijdens de interactieve filmquiz, prijzen winnen en koopjes vinden.

Alles is direct te delen via de geïntegreerde social media functionaliteiten. Daarnaast is er een tweetstream voor meer informatie over het programma van dat moment en de sterren uit de series.

Edwin Valent, creatief directeur SBS: “Het compleet maken van onze reeks tweede schermen is niet zomaar de volgende stap binnen de uitrol van onze full media formatstrategie waarmee we SBS Broadcasting transformeren van een tv bedrijf naar een full media bedrijf. Het is in deze tijd juist de ultieme tool om de dialoog aan te gaan met de jongere generatie. Een generatie die is opgegroeid met computers, mobiele devices en onbeperkte internettoegang en als geen ander weet wat ze wil. Zij vinden razendsnel hun weg over allerlei verschillende (digitale) platformen en zijn hierdoor van cruciaal belang voor de richting die we met Veronica op digitaal vlak op gaan. We hopen hen hiermee niet alleen meerwaarde te bieden tijdens hun televisieavond, maar we hopen hierdoor ook met hen in contact te blijven en aan te blijven voelen waar zij behoefte aan hebben”.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen