dinsdag 16 januari 2018

Veronica komt naar festivals deze zomer

TV-zender Veronica staat vanaf deze maand met een eigen mini pop-up stage op een aantal festivals. Onder het mom van ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’ was het Veronica-blauw al op allerlei feesten te zien dit jaar. Nu krijgt de zender een grotere rol in de festivalwereld, met Veronica Mini Pop-Up Stage. De samenwerking tussen Veronica en verschillende festivals wordt zo steeds verder uitgebreid.

De nieuwe Veronica Mini Pop-Up Stage staat onder andere op Crazy Sexy Cool Festival, Vestival en Lief Festival. Bij dit podium vinden een aantal keer tijdens het event pop-up party’s plaats, waarbij verschillende dj’s opduiken en diverse muziekstijlen draaien voor een kleine groep bezoekers. Daarnaast kunnen de festivalgangers bij de stage terecht om even te ontspannen.

Als mediapartner van diverse festivals is Veronica zowel in de aanloop, op locatie als na afloop actief. In Veronica Music zijn elke zaterdagavond registraties te zien van allerlei muzikale evenementen, waaronder festivals. Zo deed Saar Koningsberger al verslag van A State of Trance, Kingsland en Emporium. Zaterdag stond de presentatrice op Extrema Outdoor. De registratie hiervan is 26 juli bij Veronica te zien.

Bron: Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen