Verkoop Media Park maakt weg vrij voor ontwikkeling
dinsdag 8 januari 2019

Verkoop Media Park maakt weg vrij voor ontwikkeling

Dinsdag is officieel bekend gemaakt dat het Media Park in Hilversum is verkocht. Europa Capital, eigenaar van Media Park Enterprise (MPE), heeft overeenstemming bereikt met Pinnacle, een Nederlandse vastgoedonderneming.

De gemeente is in het afgelopen jaar door Europa Capital doorlopend op de hoogte gebracht van ontwikkelingen in het verkoopproces van deze, voor de gemeente belangrijke plek.

Wethouder Jaeger: “Er is een einde gekomen aan de onzekerheid met betrekking tot de toekomstig eigendom van het Media Park, daar ben ik blij mee. Het is positief dat de ontwikkelde visie op het Media Park een stevige basis heeft gelegd voor optimisme over de toekomstige mogelijkheden van het park. Het heeft een gewenste impuls gegeven aan het verkoopproces. Wij zien uit naar een goede samenwerking met de nieuwe eigenaar om het Media Park om te vormen naar een toekomstbestendige en levendige bedrijfscampus voor de creatieve digitale media industrie.”

Het Media Park omvat ruim 150 duizend vierkante meter bedrijfsruimte voor mediagerelateerde bedrijvigheid. In 2017 en 2018 is gewerkt aan een visie op de toekomstbestendigheid van de locatie.

Bron: Gemeente Hilversum/BM

mediaparklater600

Bericht delen