woensdag 17 januari 2018

Veel liefs uit Holland vanaf februari bij Net5

In het nieuwe Net5-programma Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats (vier mannen en een vrouw) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ‘Nederlandse gevoel’ kunnen delen.

De zoektocht is niet eenvoudig. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde? Veel liefs uit Holland is vanaf dinsdag 6 februari te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Eind augustus was de introductieaflevering van Veel liefs uit Holland te zien bij Net5. Hierin werden avontuurlijke Nederlandse singles opgeroepen te reageren als ze een leven met één van de expats wel zagen zitten. De vijf expats met de meeste reacties van geïnteresseerde singles worden nu gevolgd in hun zoektocht naar een geliefde uit Nederland.

Na het zien van de videoboodschappen komen de expats naar Nederland om op Hollandse bodem hun favoriete singles te ontmoeten tijdens de speed- en groepsdates. Zo duikt William met zijn dames de koude Noordzee in voor een hartstochtelijke surftrip, terwijl de mannen van Lieke proberen haar hart te verwarmen door een ouderwets vuurtje te stoken.

Slaat de vonk over en welke vier potentiele liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren? Tijdens de logeerweek leren de singles de expat en het land pas echt goed kennen. Kunnen ze aarden op de savanne van Afrika, hoe bevalt het leven van een Australische beachboy en is leven als een God in Frankrijk echt zo romantisch als het klinkt?

Veel liefs uit Holland wordt geproduceerd door Talpa. 

Bron: SBS/BM

Bericht delen