dinsdag 16 januari 2018

VanVelzen stopt met The voice

Na drie succesvolle seizoenen van het RTL 4-programma The voice of Holland, heeft VanVelzen besloten om het stokje over te dragen aan een nieuwe coach.

Hierdoor neemt hij het aankomende, vierde seizoen niet meer plaats in de bekende rode draaistoelen.

VanVelzen blikt tevreden terug: “Ik ben zeer trots op wat The voice of Holland inmiddels is: een prachtige springplank voor talent en een vermakelijk maar serieus muziekprogramma. De muzikale en emotionele roller coaster heeft mij heel veel gebracht, en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik kan dan ook alle collega’s aanraden plaats te nemen in de rode stoelen als zij de kans krijgen, maar tegelijkertijd ben ik toe aan een nieuwe creatieve uitdaging. Het maken van TV is mij erg goed bevallen en smaakt naar meer, daar gaan we komend jaar over nadenken, maar mijn grootste passie blijft het maken van muziek.”

Als een van de eerste coaches, zag VanVelzen de door Talpa ontwikkelde talentshow uitgroeien van de start met 1,7 miljoen kijkers tot shows die tussen de 3 en 4 miljoen kijkers trekken. In oktober van dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring en het format is inmiddels vanuit Nederland uitgewaaierd over de gehele wereld.

Bron RTL Nederland

Bericht delen