Vanderlyde en Bonjasky analisten tijdens Fight Night RTL 7
woensdag 17 januari 2018

Vanderlyde en Bonjasky analisten tijdens Fight Night RTL 7

Boksers Anthony Joshua en Wladimir Klitschko staan zaterdag voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum met presentator Marcel Maijer. De bokslegendes Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky analyseren de strijd.

Vanderlyde is onder andere drie keer Europees Kampioen geweest en wist driemaal brons te halen bij de Olympische Spelen. Bonjasky wasThai Bokser en wist zich onder andere driemaal te kronen tot kampioen in de K1.

Anthony Joshua, AJ, is de regerend wereldkampioen zwaargewicht en heeft in zijn jonge carrière nog geen wedstrijd verloren. Tegenover hem staat een ervaren man uit Oekraïne, die maar liefst 64 van zijn 68 gevechten winnend wist af te sluiten. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar vooral hard tegen hard. De titanenstrijd vindt plaats in een uitverkocht Wembley, waar 90.000 liefhebbers getuige zijn van de clash. Tijdens de wedstrijd staan de IBF World Heavyweight titel, de Vacant IBO Championship titel en de WBA Super Championship titel op het spel.

Bron: RTL/BM

Bericht delen