woensdag 17 januari 2018

Van Koningsbrugge werkt aan debuutalbum in LA

Voor Jeroen van Koningsbrugge betekent een sabbatical een dream come true. En waar kan dat nou beter dan op Malibu: het exotische strand van Los Angeles, city of dreams. Een half jaar geniet het gezin van alles wat Californië te bieden heeft.

Ook gebruikt Van Koningsbrugge zijn tijd om met zijn allerbeste muziekvrienden te werken aan zijn langgekoesterde droom: het opnemen van het door hemzelf en zijn vrouw bedachte en geproduceerde RTL 4-programma Jeroen In California: Songs Of Life.

In zijn tijdelijke villa in Los Angeles ontvangt hij vanaf woensdag 31 augustus elke week een bekende artiest om samen te werken aan zijn debuutalbum. Waylon, VanVelzen, Typhoon, Nicky Romero, Nick Schilder, Gers Pardoel, Thomas Acda en Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon) vertalen samen met Van Koningsbrugge persoonlijke verhalen naar muziek.

Het album Songs of Life bevat in totaal negen nummers, inclusief de leader song. Direct na elke aflevering wordt het bijbehorende nummer uitgebracht in iTunes en Spotify. Het volledige album zal na de laatste uitzending op woensdag 19 oktober digitaal beschikbaar zijn en tevens in beperkte oplage fysiek verschijnen.

Jeroen In California: Songs Of Life wordt geproduceerd door Chi Media. Uitzending: vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen