Vamos Met De Familie Pos bij RTL 4
dinsdag 20 februari 2018

Vamos Met De Familie Pos bij RTL 4

Vanaf woensdag 2 mei is de familie Pos terug bij RTL 4. Na hun avonturen in Helemaal Het Einde! en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie.

Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroost op roadtrip door Zuid-Amerika te gaan, het continent van hun nieuwe vaderland Chili.

Stephan Pos: “We waren al even van plan om een roadtrip te maken en nu de jongens drie maanden vrij zijn, kan het eindelijk. We hebben onze vakantie gemeld bij de producent en RTL en die vonden het leuk genoeg om er een programma van te maken.”

Ilona: “De naam van onze trip heeft Steef bedacht: Vamos Met De Familie Pos. Ja, je kan het je niet indenken, maar wij zijn creatief.”

Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met Bjorn en Tygo terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn? Vast staat dat de trip begint met een reis van Chili naar Argentinië én dat Brazilië, Colombia en Peru niet mogen ontbreken.  

Vamos Met De Familie Pos wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: vanaf woensdag 2 mei om 21.30 uur.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen