woensdag 17 januari 2018

Vakvrouw: Georgette Schlick

“Als je wilt consolideren, ben je bij mij aan het verkeerde adres.” Georgette Schlick, CEO van FremantleMedia Netherlands, brengt een bedrijf graag naar een volgend stadium. Met parels Blue Circle, FourOne.Media, No Pictures Please en Tiny Riot! rijgt ze nu een ketting.

In het juninummer van Broadcast Magazine komt Schlick uitgebreid aan het woord. Na Endemol Shine is FremantleMedia wereldwijd de grootste speler. “We vallen onder de RTL Group en zij vallen weer onder Bertelsmann. Gedacht wordt vaak dat het heel stroperig is. Natuurlijk is het bedrijf gigantisch groot en heeft het ook corporate kanten, maar de lijnen zijn superkort en de inslag is heel ondernemend. Vernieuwen, verjongen, eigenlijk alles wat met groei te maken heeft, staat hoog op de agenda; daar word ik blij van. Het is natuurlijk fijn om in een omgeving te werken waarin het licht op groen staat en vooruitgang kan worden geboekt zonder te worden teruggefloten.”

Waar dat allemaal toe leidde, is te lezen in het juninummer van Broadcast Magazine in de serie Vakvrouw. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen