dinsdag 16 januari 2018

Ushi Must Marry donderdag in bioscoop

Vanaf donderdag is de speelfilm Ushi Must Marry te zien in de bioscoop. RTL promoot de film op grote schaal. Zaterdag was Ushi, ofwel Wendy van Dijk, te gast in All You Need Is Love (1.695.000 kijkers) en zondag was ze present bij Peter van der Vorst in het programma Van der Vorst Ziet Ushi.

Dat was goed voor 957.000 kijkers.

In de komedie van regisseurs Paul Ruven en David Lipschits, Talent United Film & TV met UFO (Ushi Film Organisatie: RTL, Endemol en Driggem bv) moet Ushi volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen.

Omdat de tijd dringt besluit haar familie haar uit te huwelijken aan een enorme sumoworstelaar. Een nogal ongelukkige combinatie zo blijkt al snel, dus besluit Ushi zelf op zoek te gaan naar een leukere kandidaat. Maar dan moet ze zichzelf eerst omtoveren tot ideale vrouw.

Ze reist de halve wereld over, van Londen en Parijs tot aan glamoureus Hollywood, om haar droomman te vinden. Onderweg doet ze dappere pogingen om bijvoorbeeld tafelmanieren te leren en haar Japanse accent kwijt te raken.

Ushi Hirosaki is als typetje in 1999 geboren. Ushi is een Japanse journaliste die, samen met haar assistent Hiromi, heel wat beroemdheden geïnterviewd heeft. De interviews liepen meestal uit op hilarische spraakverwarringen waarbij de geïnterviewden zich af en toe geen raad wisten met Ushi’s nogal dubbelzinnige vragen. Wendy van Dijk heeft van Ushi een onvergetelijk type gemaakt.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen