dinsdag 16 januari 2018

United lanceert ‘vernieuwend concept’

Wat gaat de volgende vernieuwing worden op het gebied van interactieve tv? Met de introductie van VOD, IP- en cloud-TV is de toekomst al aangebroken. Booxmedia en United, onderdeel van de Euro Media Groep (EMG), hebben hun krachten gebundeld en komen met een vernieuwend concept dat een verandering in de wereld van contentbeleving teweeg kan brengen.  

Uit de samenwerking tussen de bedrijven is een white label VOD, IP en cloud-based TV platform voortgekomen, gericht op Europese contentbeheerders, corporates en omroeporganisaties. Dankzij dit samenwerkingsverband kunnen United en de andere EMG-bedrijven deze nieuwe diensten in Europa op de markt brengen.
CEO Jukka Sintonen: “Booxmedia heeft een grensverleggende stabiele technologie ontwikkeld waarmee omroepen, hoe klein ook, content direct aan hun kijkers kunnen leveren. Onze nieuwe samenwerking met United en de andere EMG-bedrijven laat zien hoe je volledig kunt inspelen op de veranderende behoeftes van de kijker. Het maakt weer eens duidelijk hoe televisie zich met succes aan de cloud heeft aangepast,” benadrukt Sintonen.

René Delwel, directeur van United, voegt daaraan toe: “Het leveren van VOD, IP en cloud-based TV is niet langer een niche, maar heeft zich snel opgewerkt tot een reguliere content outlet in de meeste Europese landen. Onze klanten vragen hierdoor om simpele oplossingen. United gelooft in innovatie door samenwerking, deze deal met Booxmedia is daar een mooi voorbeeld van.”

Bron: United

Bericht delen