dinsdag 16 januari 2018

Tweede serie The Voice in VS al zeker

Terwijl de eerste serie van The Voice nog maar net is begonnen, maakt zender NBC bekend dat er begin volgend jaar een tweede reeks van de show in Amerika te zien is. Het is zeer ongebruikelijk dat in de belangrijkste televisiemarkt van de wereld een groot en nieuw programma zo snel al verzekerd is van een vervolg.

In een persbericht laat NBC weten welke programma’s de komende herfst en winter een belangrijke plek krijgen in het uitzendschema van de zender. In de tekst wordt The Voice de nummer 1 nieuwe serie van het lopende seizoen genoemd. De tweede reeks van het programma wordt de komende winter op maandagavond uitgezonden van 20.00 tot 22.00 uur, Eastern Time.

Bob Greenblatt, bestuursvoorzitter van NBC Entertainment: “Dankzij The Voice die wij als sterke nieuwe aanwinst al in handen hebben, gaan we het seizoen 2011-2012 behoedzaam maar met enorm enthousiasme tegemoet.”

In een aanzienlijk aantal landen in en buiten Europa zijn versies van The Voice Of… in voorbereiding, veelal in coproductie tussen Talpa en een plaatselijke producent.

Bron: Talpa/Broadcast Magazine

Bericht delen