dinsdag 16 januari 2018

Tweede reeks Rapport voor mijn Ouders

De KRO vervolgt de serie Rapport voor mijn Ouders. Na een succesvol eerste seizoen mag Rob Kamphues vanaf eind maart 2014 een nieuwe reeks van 8 afleveringen presenteren. In Rapport voor mijn Ouders worden vaders en moeders door hun kinderen beoordeeld op uiteenlopende eigenschappen, vaardigheden en kenmerken.

Ook komt bijvoorbeeld de mate waarin kinderen het gevoel hebben dat zij bij hun ouders terecht kunnen en of ouders genoeg tijd besteden aan hun kinderen aan bod.

KRO-directeur Taco Rijssemus: “Ik ben er van overtuigd dat de confrontatie tussen kinderen en hun ouders ook dit tweede seizoen weer voor ontroerende gesprekken zullen zorgen en we impactvolle televisie zullen maken. Ook ben ik er trots op dat er internationaal belangstelling voor het Rapport voor mijn Ouders is.”

Behalve in Nederland wordt Rapport voor mijn Ouders volgend jaar ook over de grens geproduceerd. Het door KRO en Endemol Nederland ontwikkelde format is aangekocht door de Tsjechische publieke omroep Ceská Televize en de Wit-Russische zender ONT.

Endemol-directeur Laurens Drillich verwacht dat de buitenlandse verkoop niet beperkt blijf tot twee landen. “De pilot van Rapport voor mijn Ouders trok al veel aandacht en dankzij het succes van de eerste serie in Nederland is de belangstelling nog groter geworden.”

Bron: KRO/Mediajournaal

Bericht delen