Twee nieuwe presentatieklussen voor Humberto Tan
woensdag 23 december 2020

Twee nieuwe presentatieklussen voor Humberto Tan

Vanaf 10 januari is Humberto Tan wekelijks te zien bij RTL 4 op zondagavond met Humberto, de weekend variant van de late avond talkshow. Het is een show vol actualiteit, sport en entertainment.

Live vanuit Studio Artis in Amsterdam spreekt Humberto met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in actuele onderwerpen uit het weekend. Naast de wekelijkse zondagavond zal Humberto in de sportzomer van 2021 de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen. Humberto is vanaf 10 januari elke zondag te zien om 22.15 uur bij RTL 4. Net als BEAU en Jinek wordt Humberto geproduceerd door PilotStudio.

Humberto Tan gaat bovendien vanaf augustus 2021 de Champions League-wedstrijden op RTL 7 presenteren. “Hoe we de Champions League-avonden vorm geven, gaan we de komende maanden bekijken, maar het klopt dat Humberto daar een rol in gaat spelen”, aldus een woordvoerder van RTL.

Vorige week werd bekend dat de Champions League vanaf het seizoen 2021/2022 te zien is op RTL 7. RTL neemt de uitzendrechten over van Talpa, waar vanaf de komende zomer de Europa League en de Europa Conference League worden uitgezonden.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen