Twan Huys: “We hebben geprobeerd de top te halen”
dinsdag 5 maart 2019

Twan Huys: “We hebben geprobeerd de top te halen”

“Dit is de laatste RTL Late Night. We hebben er alles aan gedaan om van dit programma een succes te maken. Met heel veel energie en toewijding is er gezocht naar een formule, naar mooie gasten”. Met die woorden nam presentator Twan Huys maandag afscheid van kijkers, gasten en publiek.

“Het was een onwaarschijnlijk groot avontuur en natuurlijk gaat ieder avontuur gepaard met risico’s. Want wie een hoge berg wil beklimmen, weet nooit helemaal zeker of-ie de top gaat halen. Dat hebben we geprobeerd maar we moesten onderweg de poging staken. En dat is natuurlijk ontzettend jammer.”

Maandag werd bekend dat RTL onmiddellijk de stekker uit het programma van producent Blue Circle trekt, dat al sinds de eerste aflevering een half jaar geleden kampt met lage kijkcijfers. “Voor mij was het een wilde achtbaan, heel heftig”, zei Huys. “Maar ik heb geen moment spijt gehad van dit avontuur. Dus ik wil iedereen bedanken voor de tijd die we samen hebben besteed aan dit programma.”

Na een optreden van Van Dik Hout wachtten de presentator omhelzingen en woorden van collega’s en gasten uit de laatste uitzending. Het programma trok maandag 787.000 kijkers. Normaal gesproken keken er op maandagavonden zo’n 200.000 kijkers naar RTL Late Night.

Bron: NOS/BM

Bericht delen