Tuvalu Media benoemt Raad van advies
dinsdag 16 januari 2018

Tuvalu Media benoemt Raad van advies

Tazo ZimmermanTuvalu Media heeft Alexandra Schaapveld, Ruud Hendriks en Alexander Klöpping benoemd tot Raad van advies van het productiehuis. Directeur Taco Zimmerman: “Hiermee hebben wij voor Tuvalu Media onze gedroomde Raad van advies.”

“Het zijn stuk voor stuk toppers, ieder op hun eigen vakgebied. Wij zien geweldig veel kansen in de mediawereld, met deze club weten we ons verzekerd van deskundig advies over onze ambities en strategie”, aldus Zimmerman.

Alexandra Schaapveld was namens ABNAMRO betrokken bij de beursgang van Endemol en de ‘Telefonica‐deal’. Momenteel bekleedt ze diverse internationale commissariaten zoals bij Société Général en in Nederland bij FMO en Holland Casino. Ruud Hendriks is medeoprichter van Startupbootcamp en bekleedde diverse functies in de media, waaronder bij Endemol, RTL en NBC. Alexander Klöpping is internetondernemer, journalist en medeoprichter van Blendle, een verzamelplatform met artikelen uit de belangrijkste dertig Nederlandse kranten en tijdschriften.

Tuvalu Media is een van de grotere onafhankelijke producenten en is nog volledig in Nederlandse handen. Het bedrijf maakt onder andere Maestro, Ali B. Op Volle Toeren en Familie Gezocht, speelfilms en dramaseries (via Waterland Film en Column Film) en is verantwoordelijk voor youtube-kanalen als Paardenpraat TV en Vol Gas met Joey.

Bron: Tuvalu Media

Bericht delen