dinsdag 16 januari 2018

TROS adopteert Sterrenparade RTV Oost

De TROS gaat van start met een nieuw muziekprogramma waarin bekende Nederlandse artiesten optreden. De naam van het programma wordt De Sterrenparade, met speciale toestemming van RTV Oost. De omroep voor Overijssel heeft al enkele jaren een gelijknamige hitlijst en is eigenaar van de naam. Als tegenprestatie kan RTV Oost telkens met een aantal kijkers de opnamen bijwonen. Vier Overijsselaars krijgen een exclusieve ‘meet & greet’ met de artiesten.

De opnamen van De Sterrenparade vinden twee keer per maand plaats in de verwarmde spiegeltent op het binnenplein van de TROS in Hilversum. Kijkers en luisteraars van RTV Oost kunnen een gratis entreebewijs winnen door te luisteren naar het Radio Oost programma Ziezo Zondag of mee te doen aan de prijsvraag op www.desterrenparade.nl. De winnaars gaan met een speciale bus naar Hilversum. Er gaat een cameraploeg mee voor opnamen van de reis, de optredens en de meet & greet. Zondag 11 december vinden de eerste opnamen plaats, de bus daarvoor is al vol.

RTV Oost krijgt de beschikking over het beeldmateriaal van de TROS. Samen met het eigen materiaal wordt daarvan een wekelijks tv-programma gemaakt voor de zondagochtend.

Bron: RTV Oost

Bericht delen