dinsdag 16 januari 2018

Tomas van Gils wordt Sales Director Spot SBS

Met ingang van 1 april start Tomas van Gils als nieuwe Sales Director Spot bij SBS Broadcasting. Hij volgt daarmee Sjef Steinhaus (60) op die stopt met full time werken. Van Gils zal rapporteren aan de Verkoopdirecteur Spot.

Van Gils is nu nog Sales Director Kids bij Be Viacom en werkte eerder bij CBS Outdoor. Van Gils over zijn benoeming: “SBS is een van de mooiste mediabedrijven van Nederland. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en om samen met het geweldige team aan mensen een bijdrage te leveren aan het nog succesvoller maken van SBS.”

Eleonora Janssen, Verkoopdirecteur Spot SBS Broadcasting is verheugd over de komst van Van Gils. “Het is een grote uitdaging om Sjef Steinhaus op te volgen. Tomas beschikt eveneens over een goed relatienetwerk en gaat ons helpen om geïntegreerde concepten aan te bieden aan adverteerders. Bovendien heeft hij een goed track record in het gezamenlijk met klanten ontwikkelen van nieuwe commerciële proposities.”

Steinhaus gaat niet volledig weg bij SBS. Jaarlijks zal Sjef in de maanden december tot en met maart terugkeren om de relatie met een aantal klanten te onderhouden. Bij Be Viacom wordt Van Gils opgevolgd door de huidige Key Account Director Nickelodeon Hebe Helmons.

Bron: SBS

Bericht delen