woensdag 17 januari 2018

Tom Goossens naar Strix Television

Tom Goossens is begonnen als hoofd programmaontwikkeling bij producent Strix Television. Goossens komt van Zodiak Nederland, waar hij jarenlang nieuwe formats ontwikkelde en internationale programma’s aanpaste aan de Nederlandse markt.

Roy Aalderink, directeur/producent van Strix: “Met de komst van Tom wordt het creatieve hart van Strix versterkt. Hij is een groot talent met veel kennis van zowel de nationale als internationale televisiemarkt, maar ook van de nieuwe platforms waarvoor steeds meer content wordt ontwikkeld.”

Goossens: “Er gebeurt op dit moment zóveel bij Strix dat ik deze kans niet kon laten liggen. Succesvolle langlopende en terugkerende programma’s, spannende nieuwe projecten en verrassende online hits, Strix is van alle markten thuis. Ik kijk er enorm naar uit om het profiel, samen met de rest van het team, de komende tijd verder uit te bouwen.”

Strix Television is de Nederlandse tak van de Scandinavische Nice Entertainment Group en produceert programma’s als Expeditie Robinson (RTL5), Internetpesters Aangepakt (RTL5), Jo Frost: Nanny on Tour (RTL4), Louisa & Rosanna: Onze Transgender Liefde (TLC), Als De Bruid Van Huis Is (Net5) en Lelijke Eendjes (RTL5). Voor online platforms als Linda.TV maakt het bedrijf content als de realityserie rond Amanda Balk (Keeping Up with the Balkjes), Brabants Posh, Kilo’s Knallen met Roos, Man Kleedt Vrouw en Ja, Ik Wil ‘M.

Bron: Strix Television/Broadcast Magazine

Bericht delen